Terugblikken op 2020 & vooruitkijken naar 2021

terugkijken op 2020 en vooruitkijken naar 2021

Het jaar 2020 was een speciaal jaar voor iedereen. Ook wij als Novusoft hebben nog meer kennis gemaakt met (verplicht) op afstand werken. We zijn trots en dankbaar dat wij in het afgelopen bijzondere jaar een heel aantal mooie ontwikkelingen hebben kunnen doormaken.

Het verder uitwerken van onze missie en visie

In het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het verder uitwerken van onze missie en visie. Op onze vernieuwde website is deze uitwerking vormgegeven. Hier vind je ook meer informatie over onze oplossingen, CRAFT kernwaarden en ons team.
Als Novusoft profileren wij ons nog duidelijker als de specialist op het gebied van het bouwen en beheren van dialogs (webformulieren, sales funnels en online surveys). De nieuwe NovuDialog website geeft meer inzicht in de features en mogelijkheden van ons NovuDialog platform. Neem eens een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!

NovuDialog en Novusoft

Forse doorontwikkeling NovuDialog platform

In het afgelopen jaar hebben we veel gedaan aan de verdere doorontwikkeling van ons NovuDialog platform. Hiermee zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst dialogs effici├źnt kunnen blijven managen, zowel tijdens het bouwen als het beheren. Er is o.a. voor gezorgd dat dialogs voldoen aan de laatste veiligheidseisen, gebruik maken van de laatste .NET Core versie en klaar zijn voor de nieuwste browsers en devices.
Tevens hebben we weer een heel aantal nieuwe out-of-the-box onderdelen toegevoegd aan het platform. Ook hebben wij flinke stappen gezet met betrekking tot het verbeteren van NovuDialog's management tools waarmee onze klanten gemakkelijker zelf (delen van) dialogs kunnen gaan bouwen en beheren.

Eerste stappen op het gebied van chat en spraak

In onze missie en visie leggen we de focus op dialogs. We zien dat spraak- en chatbots steeds vaker als kanalen voor een dialog worden gebruikt. De uit te vragen gegevens en business rules zijn in het Novudialog platform bekend. Dit jaar hebben we ervoor gezorgd dat we met deze informatie vanuit NovuDialog ook een chatdialoog kunnen aansturen!

Puzzelen voor een toekomst zonder ALS

In Nederland leven 1500 mensen met ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose). Jaarlijks overlijden er helaas 500 mensen aan ALS en komen er ook 500 nieuwe diagnoses bij. Geïnspireerd door het persoonlijke en indrukwekkende verhaal van Yannick Haacke, digitaal strateeg bij onze partner Bikkelhart, hebben we een puzzelstuk gelegd op https://wat.als.nl. Met het leggen van puzzelstukken wordt geld ingezameld voor ALS Nederland.

Vooruitkijken naar 2021

We kijken ernaar uit om in 2021 weer veel mooie dialog oplossingen voor onze klanten te realiseren. Ook zullen we in 2021 ons NovuDialog plaform uitbreiden met mooie functionaliteiten. Zo verwachten we begin 2021 een inline editor te presenteren, waarmee u direct in de eigen funnel wijzigingen kunt verwerken. Daarnaast zijn we benieuwd hoe de kanalen chat- en speechbots zich gaan ontwikkelen.

Hopelijk zal 2021 een jaar worden waarin weer meer kan en waarin het corona virus naar de achtergrond zal verdwijnen.

Namens ons hele team wensen wij u hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!

Met vriendelijke groet,

Jean-Pierre Kroezen & Gert-Jan Kerpershoek