Samen innovatieve oplossingen ontwikkelen

Novusoft is een software bedrijf met een enthousiast team van developers en technisch designers. We werken samen om elke opdracht en uitdaging werkend te krijgen.

De dialog specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelingen, beheren en optimaliseren van online “dialogs”. Verkoopfunnels, webformulieren en online vragenlijsten zijn vormen van dialogs.
Wij weten dat het beheren van dialogs een uitdaging is. Daarom hebben wij het NovuDialog platform ontwikkeld. Met de tools en packages in dit platform kunnen dialogs efficiënt worden beheerd. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over dit platform.
Novusoft opening

Ons verhaal

Novusoft opening

Novusoft is in 2002 opgericht door Jean-Pierre Kroezen en Gert-Jan Kerpershoek. Onze doelstelling was en is om te blijven innoveren en gebruik te maken van de nieuwste technologieën om zo toekomstbestendige oplossingen te kunnen creëren. Dit is terug te zien in de naam van ons bedrijf, welke een samenvoeging is van twee woorden:

  1. Novus: betekent nieuw of innovatief
  2. Soft: is kort voor software

Wij hebben een sterke band met de verzekeringsbranche. Onze kennis van verzekeringen en de technische uitdagingen die binnen de verzekeringsbranche spelen, heeft ons geholpen bij het creëren van goed werkende dialog oplossingen.
Tegenwoordig wordt het NovuDialog platform door vele organisaties in verschillende branches gebruikt om dialogs te ontwikkelen en beheren.

Novusoft entree

Ons kantoor

Novusoft is gevestigd in een modern pand op De Vijfhoek 9 in Enkhuizen. Wij geloven dat het welzijn van ons team de sleutel is naar ons succes. Moderne werkplekken met zit/sta bureaus en een tafeltennistafel helpen ons team om blij en gezond te blijven.

Novusoft entree

Onze partners

Wij geloven dat de beste oplossingen worden gecreëerd door samen te werken met partners die complementair en gefocust zijn. Wij werken dan ook samen met verschillende partners. Een belangrijke partner is Microsoft. De nieuwste technologieën van de Microsoft stack worden gebruikt bij het ontwikkelen van onze toekomstbestendige oplossingen.
Met onze partner Bikkelhart, expert op het gebied van ontwerpen en optimaliseren van online verkoop, hebben wij een speciale relatie. Zo bieden we samen met Bikkelhart de verkoopfunnel oplossing Flexfunnel aan. Veel organisaties in de financiële sector ervaren momenteel al de voordelen van Flexfunnel

Ontdek de mogelijkheden

We denken graag met u mee om tot een creatieve en toekomstbestendige oplossing voor uw organisatie te komen.