Terugblik 2021 - Ons jaar onder de loep!

terugkijken op 2021 en vooruitkijken naar 2022

De feestdagen staan voor de deur. Het einde van 2021 nadert. Een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar.
In 2021 hebben we weer vele mooie dialog oplossingen mogen realiseren en hebben we flinke stappen gezet in de doorontwikkeling van ons NovuDialog platform. Ook zijn er een aantal enthousiaste programmeurs ons team komen versterken.

Novusoft, de dialog specialist

In het afgelopen jaar hebben wij ons nog verder ontwikkeld als dé specialist op het gebied van het bouwen en beheren van dialogs: webformulieren, sales funnels en online surveys. Het realiseren van goed werkende dialogs raakt vele onderdelen en kennisgebieden. In onderstaande wordcloud hebben we dit in beeld gebracht: word U vraagt zich misschien af: wat is nu een echt kwalitatief goede dialog? en hoe kan ik deze efficiënt bouwen en beheren?
Wij hebben hierover in de afgelopen tijd veel informatie toegevoegd aan onze website en hebben in blogs specifieke onderwerpen uitgelicht. Deze informatieve blogs kunt u vinden via: novudialog.nl/blog.

Vele mooie dialog oplossingen

In 2021 hebben we ook weer een heel aantal mooie dialog oplossingen mogen realiseren. Zo ontwikkelden we voor SIVI een uitgebreide vragenlijst genaamd, de 'Checklist Onbemenste Toepassingen' en hielpen we WUA met de dataverwerking vanuit vragenlijsten naar dynamische dashboards. Ook hebben we samen met onze Flexfunnel partner Bikkelhart een vergelijkingsportaal opgezet voor Turien & Co. Assuradeuren. In dit portaal kunnen verzekeringsadviseurs nu met een paar klikken verschillende Financial Lines verzekeringsproducten vergelijken.
Daarnaast hielpen we verschillende partijen bij uitlopende dialog gerelateerde vraagstukken en maakten steeds meer van onze klanten gebruik van de mogelijkheid om met het NovuDialog platform zelf dialogs (formulieren) te bouwen en beheren.

Doorontwikkeling NovuDialog platform

Ons NovuDialog platform hebben wij weer uitgebreid met nuttige functionaliteiten. Ook is de security getest en is myNovuDialog het centrale punt voor de dialogs geworden.

We hebben een heel aantal nieuwe out-of-the-box onderdelen toegevoegd aan het platform en hebben myNovuDialog omgeving uitgebreid met een inline editor, waarmee u gemakkelijker direct in de eigen formulieren wijzigingen kunt vewerken.
Hiermee zorgen we ervoor dat we nu en in de toekomst dialogs efficiënt kunnen blijven managen, zowel tijdens het bouwen als het beheren.
Bekijk alle nieuwe functionaliteiten via onze release notes pagina.

Een groeiend team in corona tijd

Ook was 2021 een jaar waarin er door de corona maatregelen weer veel thuisgewerkt werd. Op afstand werken brengt uitdagingen met zich mee. Gelukkig hebben wij ervaren dat onze werkwijze en systemen stabiel genoeg zijn om ook op afstand kwaliteit te kunnen leveren en goed met elkaar te kunnen blijven samenwerken.
We zijn daarom ook blij dat we in dit bijzondere jaar ons team hebben mogen uitbreiden met een aantal enthousiaste nieuwe krachten en dat we ook weer praktijkopleider konden zijn.
mitchel 10 jaar in dienst En last but not least was onze collega Mitchel dit jaar 10 jaar bij ons in dienst. Een mijlpaal voor deze kwaliteitsbewaker, die we natuurlijk niet zomaar voorbij hebben laten gaan!

Vooruitkijken naar 2022

We kijken ernaar uit om in 2022 weer veel mooie dialog oplossingen te realiseren. Ook zullen er in 2022 een aantal nieuwe functionaliteiten aan het NovuDialog platform toegevoegd worden. Hierdoor zal het bouwen en beheren van dialogs met NovuDialog straks nog een stukje eenvoudiger en efficiënter gaan.

Wij willen onze klanten en partners bedanken voor de fijne samenwerking in 2021. Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. Tot ziens in 2022!

Met vriendelijke groet,

Team Novusoft