Novusoft maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie.
Gaat u akkoord met het plaatsen van deze aanvullende cookies?
Navigatie Link overslaanHome » Over ons » Partners

Samenwerkende partners

Onze partners bestaat uit een selecte groep met veel kwaliteiten. We zijn streng op onze eigen kwaliteit en verlangen van onze medewerkers dat zij beschikken over inhoudelijke expertise én de benodigde persoonlijke kwaliteiten. Ditzelfde geldt voor onze partners.

Wij werken alleen samen met professionals en organisaties die nét zo denken over dienstverlening en maatschappelijke waarden en normen als wij. Samen zijn met onze partners  zijn wij in staat om grote projecten aan te pakken.

Samenwerking Flexfunnel

Flexfunnel is ontstaan uit een samenwerking tussen Bikkelhart en Novusoft. Dit is een win-win samenwerking: Bikkelhart ontwerpt de beste funnels en Novusoft heeft de beste technische oplossing.

Bikkelhart

Bikkelhart is een digitaal bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en optimaliseren van online verkoop. Zij helpen dagelijks duizenden bezoekers om hun online doelen te behalen. Of het nu om oriëntatie, aankoop of service gaat. Op deze manier helpt Bikkelhart klanten met het winnen, behouden en ontwikkelen van hun klanten.