Novusoft maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden. Meer informatie.
Gaat u akkoord met het plaatsen van deze aanvullende cookies?
Navigatie Link overslaanHome » Over ons

kantoor novusoftWie is Novusoft

Sinds 2002 ontwikkelt Novusoft professionele webapplicaties, die als gebruiksvriendelijk, compleet en professioneel beoordeeld worden.

Novusoft ondersteunt bedrijven en organisaties die het internet als een belangrijk (verkoop)kanaal gebruiken. Wij hebben een sterke band met de verzekeringsbranche. Door de combinatie van techniek en praktijk kan Novusoft praktisch toepasbare programma's of componenten maken. Tijdens het ontwikkelen blijven we dicht bij de praktijk zodat we de gewenste applicaties realiseren.


Bij Novusoft werken met de nieuwste Microsoft technieken. Ons FMS(Funnel Management System) framework is in 2017 totaal opnieuw gebouwd naar een schaalbare .Net Core API framework. Het FMS is geschikt om dynamische formulieren/funnels te configureren, te hosten in Azure en te integreren in iedere website. Vervolgens kun je de formulieren/funnels goed onderhouden, optimaliseren, eenvoudig dupliceren (white label), ab-testen en uitgebreid doormeten.


Novusoft is sinds 2016 gevestigd op De Vijfhoek 9 in Enkhuizen. Kom bij ons langs voor een lekkere kop koffie en de online mogelijkheden voor uw business te onderzoeken.